WordPress SEO Workshop

Je bent nu hier. Dat zegt eigenlijk al genoeg. SEO zorgt ervoor dat een specifieke doelgroep naar een specifieke pagina getrokken wordt.

SEO is meer dan de zoveelste internethype. SEO is een haast wiskundige benadering vanconversiegericht schrijven. Je schrijft hierbij voor je doelgroep, maar met de zoekmachine in het achterhoofd.

Google screent elke online tekst op diverse manieren. Daarbij let de zoekgigant op de technische aspecten van een pagina, zoals headers, meta-tags, de opbouw van een site en de tijd dat de pagina’s online zijn. Wij gaan in deze workshop in op het on-page gedeelte van de pagina’s: het SEO-schrijven.

De meeste SEO-schrijvers maken deze techniek in ‘workshops’ wollig en onsamenhangend. Waarom? Omdat ze bang zijn dat mensen in dezelfde vijver gaan vissen.

Wij niet! Van-Ons wil jouw succes niet belemmeren. Sterker nog; we bieden je al onze handreikingen, kennis en vaardigheden aan om het zélf te doen! Om zélf te excelleren! Wij geloven in de kracht van studie, doorzettingsvermogen en talent. Immers; alleen op deze manier zijn wij bij de top van WordPress professionals in Nederland gekomen.

Deze WordPress SEO workshop schrijven gaat primair in op het resultaatgericht schrijven. Samen met een gevestigd journalist en (SEO-)copywriter maak je een zoekwoordenanalyse. Welk product bied je aan? Hoe denk je dat jouw publiek daar op zoekt? Aan de hand van die analyse gaan we aan de slag met de tekst. Hoe zorg je ervoor dat de tekst goed loopt? Hoe zorg je ervoor dat je de doelgroep wel bedient, in plaats van Google? Je potentiële klant hoeft niets te merken dat het resultaatgerichte teksten zijn.

Aan het eind van de Workshop ga je met genoeg lectuur, informatie, kennis én een aantal sterke SEO-pagina’s naar huis. Het enige dat je nog hoeft te doen is je site up-to-date te houden.

Als je je nú aanmeldt voor onze Van-Ons nieuwsbrief, krijg je exclusief een voorproefje op de workshop, door een e-book dat de eerste grondbeginselen prijsgeeft van het succesvol SEO-schrijven op je WordPress site.

OPSOMMING:

  • Wil je een doelgerichter publiek trekken?
  • Wil je een omzetverhoging van honderd procent binnen een jaar?
  • Wil jij leren hoe je SEO-vriendelijke teksten schrijft?

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter