Van Ons is jarig en dat vieren we!

Inspirerende talks op een prachtige plek met gezellige borrel

Hoe mooi is het als je op Koningsdag op de kop af 12,5 jaar bestaat. Té mooi vonden wij dus reden genoeg voor een feest. Daarom vieren wij ons 12,5 jarig jubileum zo dicht als mogelijk op Koningsdag, namelijk op donderdag 25 april bij Pllek in Amsterdam.

Maar, we wilden meer doen dan een aangeklede borrel. We houden van kennis delen en leren met elkaar. Daarom hebben we een inhoudelijk programma in elkaar getimmerd met als centrale thema ONLINE OPVALLEN.

ONLINE OPVALLEN

Want hoe val je online op? Wat kun je allemaal doen om eruit te springen met jouw product of dienst? Hoe haal je klanten over de streep, nu en in de toekomst? We hebben twee keynote sprekers uitgenodigd die onder leiding van een steengoede dagvoorzitter je hier alles over gaan vertellen.

Ronnie Overgoor – Dagvoorzitter

ronnie overgoor dagvoorzitterAls je internet zegt, dan zeg je Ronnie Overgoor. Hij is de founder en anchor van 7DitchesTV en veelgevraagd dagvoorzitter en spreker. Voor de internetbubbel was hij bureaudirecteur, daarna is hij zich gaan richten op het produceren van digitale content en het schrijven van boeken, waaronder het veelbesproken “Ondernemerslessen van een Internetcowboy”. Ronnie neemt ons tijdens deze middag op energieke wijze bij de hand en loodst ons van A tot Z door het bomvolle programma heen.

Tim van der Wiel

tim van der wiel van speakyTim van der Wiel is pas 20 jaar oud maar heeft al twee bureau’s opgericht. Met zijn nieuwste bureau Speaky maakt hij “voice experiences” voor merken en uitgevers. Want met de opmars van Google Home en Amazon Alexa wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om ook dáár op te vallen. Met Tim gaan we in de toekomst kijken en dan specifiek de toekomst van voice en de impact daarvan op jouw bedrijf. Hoe val je op met voice en hoe bouw je een “stem voor je merk”? Tim doet het allemaal uit de doeken.

Wouter de Vries

wouter de vriesWouter de Vries doceerde dienstenmarketing aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, schreef er vele boeken over en geeft tientallen keynotes per jaar aan corporates, non-profits en MKB bedrijven. De rode draad in zijn verhaal: zorg dat je opvalt door je te onderscheiden van de concurrent. Hoe je dat doet vertelt hij in zijn boek Blauwe Bananen (voormalig nummer 1 positie op managementboek.nl) én hij vertelt het in zijn presentatie tijdens ons jubileum. Op geheel eigen wijze, met humor en prikkelende vragen zet hij je aan het denken over hoe jij beter op kunt vallen, zowel on- als offline.

Interview met Barbara van Erp

barbara van erpTussen de sprekers door pakt Ronnie het podium voor een interview met Barbara van Erp, oprichter van Snippet Media, een online uitgeverij. Snippet is onder andere bekend van de online titels Me-to-We, Tishiergeenhotel en Saar. Barbara weet als geen ander hoe belangrijk het is om online op te vallen en vertelt welke lessen zij daar allemaal in geleerd heeft.

Het programma en de details

Datum: 25 april 2019
Locatie: Pllek, T.T. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam
Inloop: 13:00
Start: 13:30 stipt
Einde: 17:15 met aansluitend borrel!

Beperkt aantal plaatsen!

We organiseren dit jubileum voor onze klanten, partners, relaties en bekenden. Het aantal plaatsen dat we beschikbaar hebben is beperkt. Heb je geen uitnodiging ontvangen (sorry!) maar wil je er wel bij zijn? Dat kan, mail naar Robert (robert@van-ons.nl) en alnaargelang beschikbaarheid stuurt hij je een ticket toe!

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter