New York Media Group

Een sterke contentstrategie voor de stad die nooit slaapt.

Een sterke domeinnaam + een gepassioneerde redactie + Van Ons techniek = succes! Die combinatie heeft de New York Media Group gecreëerd. In 2010 opgericht door Eric Lang en sinds 2014 in samenwerking met Van Ons: newyork.nl en vergelijkbare domeinen voor andere landen wil reizigers de stad New York laten ervaren als een local.

De unieke content over de Big Apple geeft je tips and tricks over waar je moet zijn, waar je moet zijn voor de beste pizza en vooral ook welke ‘tourist traps’ je geld niet waard zijn. Tegelijkertijd is het mogelijk om direct in de site kaartjes voor Broadway-musicals, concerten en sportwedstrijden te kopen. Van Ons maakt hiervoor gebruik van diverse API koppelingen en een maatwerk winkelwagentje om af te rekenen.

600.000+ unieke bezoekers per maand. Eén op de vijf Nederlanders die naar New York City gaat, bezoekt newyork.nl

De wekelijkse samenwerking leidt tot een constant soepele bezoekerservaring en nieuwe functionaliteit om je reis naar New York voor te bereiden.

In oktober 2016 werd deze samenwerking bekroond met een derde plek in de Deloitte Technology Fast50. Deze award is een ranking voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland die hun omzet flink hebben zien groeien door eigen techniek.

1178% Omzetstijging

Joolz
De Laatste Downer - EO

Klaar om aan de slag te gaan?

Praat nu met één van onze online producers!

vanons

Online Producer