Let It Grow – Royal Flora Holland

Website + blog = een platform voor innovatie in de bloemen en planten.

Hoe verkoop je wereldwijd meer bloemen? Hoe promoot je de bloemen- en plantensector én laat je zien wat voor innovatieve ontwikkelingen er gaande zijn? Royal FloraHolland is de overkoepelende organisatie van snijbloemen- en planten-veilingen, in Nederland vooral bekend van de bloemenveiling in Aalsmeer, maar wereldwijd ook de grootste speler op dit gebied. Zij schakelde ontwerpbureau Vandejong in om over deze vragen na te denken en zo werd Van Ons betrokken om het online platform van Let It Grow te bouwen.

De opvallende website met blog werd opgezet om creatieve ondernemers en innovatie in de sector uit te lichten en aan te trekken. Die ondernemers kunnen bovendien hun ideeën delen met Let It Grow en via een incubatieprogramma groeien deze ideeën tot praktische producten en oplossingen. Onder de deelnemers wordt €100.000 verdeeld om dit traject te ondersteunen.

Middels WordPress heeft FloraHolland controle over alle content en zijn er veel speelse ‘blokken’ gemaakt om pagina’s een unieke indeling te geven.

let-it-grow.orgletitgrow.org

Nicky Romero
AG5

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter