Joolz

“Inmiddels vormt een compleet team programmeurs van Van Ons de handen en voeten van het Joolz e-commerce team en stijgt omzet – door nauwe samenwerking -maand op maand noemenswaardig!”

Joost Harmsma, Online Manager bij Joolz

De slagkracht van wekelijkse doorontwikkeling. Zo onderhouden wij WordPress webshops in 10+ talen.

Van Ons werkt sinds mei 2014 samen met Joolz aan het continu verbeteren en onderhouden van hun WooCommerce webshops in meer dan tien talen. De webshop is in die tijd uitgegroeid tot één van de succesvolle afzetkanalen.

Laaghangend fruit

Bij de start van dit traject was het zaak laaghangend fruit te plukken. Snelheidswinst behalen door de caching goed af te stellen, een betere server-opstelling en de code is op heel veel plaatsen grondig geoptimaliseerd of herschreven.

Eén van de gaafste features van de site is de ‘3D configurator’ waarmee het mogelijk is een buggy helemaal zelf samen te stellen en deze rondom te bekijken. Van Ons bouwde hier nog meer flexibiliteit in om de klant bijvoorbeeld een naam naar keuze in de stuurstang te laten graveren.

Constante doorontwikkeling

Van Ons werkt op wekelijkse basis samen met Joolz aan de verschillende websites. Agile WordPress development. Iedere week wordt er een sprint gemaakt en tussendoor wordt de backlog gevuld met nieuwe actiepunten voor de komende tijd. Door deze vaste structuur wordt de site elke keer geoptimaliseerd en verbeterd en ontstaat een intensieve samenwerking. De ideale aanpak voor e-commerce!

Nieuwe design

Naast de technische zaken hebben we in 2016 een compleet nieuw webdesign doorgevoerd waarbij de website gelijk responsive is gemaakt. Er zijn vele templates gebouwd die tijdens acties inzetbaar zijn en er zijn integraties gemaakt met Zendesk (voor de support afhandeling) en is de Store Locator verbeterd.

De 3D configurator heeft ook een metamorfose ondergaan en is weliswaar niet meer 3D en daardoor makkelijk beheerbaar voor het productteam. Je kunt hier je eigen buggy samen stellen.

my-joolz-creeer-eigen-joolz

Proefdiervrij
New York Media Group

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter