Hella en Freek de Jonge - Groninger Museum - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

Hella en Freek de Jonge - Groninger Museum

Een reallife exhibition in het Groninger Museum

Bekijk de website

Van Ons kon in dit project snel schakelen en bouwde in korte tijd de nodige templates en berichtstijlen, waardoor de site na 2 weken zijn uiteindelijke vorm had. Technisch staat nu een platform dat in de toekomst ook weer is te gebruiken.

Paul Roos – projectbegeleider

Hella en Freek de Jonge ‘woonden’ zes weken in het Groninger Museum. Van 15 september tot en met 28 oktober 2018 stelden ze zichzelf letterlijk en figuurlijk tentoon en waren ze er iedere dag van 10 tot 17 uur te bewonderen en aan te spreken. Tijdens de tentoonstelling was er eigen werk van Hella en Freek te zien, maar ook een deel van hun kunstcollectie.

Er waren elke dag optredens, performances en interviews van het echtpaar met bekende personen uit de kunst, media en wetenschap. Er was ook ruime aandacht voor de aardbevingen in Groningen. In totaal kwamen er ruim 41.000 bezoekers. Voor dit bijzondere project realiseerde Van Ons de website.

Wall of content

Voor aanvang van de tentoonstelling werd er uitgegaan van een interactieve site waarbij Freek en Hella intensief contact zouden hebben met de online bezoekers. Door de grote drukte in het museum bleken Hella en Freek dit online contact niet ‘erbij’ te kunnen doen en dus werd tijdens de tentoonstelling het contentbeheer zo aangepast, dat een zo compleet mogelijke documentering van het project mogelijk werd. Nadruk hierbij lag op de video’s van de interviews en optredens, de foto’s en de reacties van het publiek.

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven Homepage

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website de tentoonstelling

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website gedichten

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website photobooth

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website lied

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website fotos

Hella en Freek de Jonge Het Volle Leven website pers

Hoe veilig werk jij? - Ministerie van SZW en TNO

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter