De Laatste Downer – Evangelische Omroep

Controversiële televisie van de Evangelische Omroep.

Bij spraakmakende televisie horen websites die de bezoeker uitdagen om na te denken. Het programma De laatste Downer gaat over de tests die je tegenwoordig kunt laten doen tijdens de zwangerschap om te bekijken of de baby tekenen vertoont van aangeboren afwijkingen en specifiek of de baby het Syndroom van Down heeft. Dit kan in de toekomst betekenen dat er nooit meer kinderen met het syndroom van Down geboren hoeven te worden. Maar hoe zien de mensen met dit syndroom dat zelf? En hoe kijken de ouders van kinderen met het syndroom van Down hier tegenaan?

Jij, als bezoeker van de website krijgt stellingen voorgelegd. Eerst krijg je een mening van iemand voorgelegd, daarna volgt een stelling. Ze willen te weten komen of jouw mening veranderd door de mening van anderen te laten zien. Als alle stellingen beantwoord zijn, komt hier een score uit.

Van Ons bouwde deze site op interactieve lagen die eerder ingezet werden voor de websites van ‘Rot op naar je eigen land’ en ‘Armoede in Nederland’. Omdat de content eenvoudig beheerbaar is in WordPress kan de techniek voor meerdere programma’s ingezet worden.

De laatste downer

New York Media Group
TKI Dinalog

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter