Coffeecompany

Eenvoudig inkopen en voorraad balansen

“De nieuwe tool die Van Ons voor ons heeft gebouwd, heeft enkele tijdrovende processen vergemakkelijkt. Ik heb nu de juiste gegevens voor me met 1 druk op de knop en filiaalmanagers kunnen de voorraadtelling via de telefoon verrichten.”

Jacintha Benjamin – Coffeecompany

Eenvoudig voorraden balansen en filialen makkelijk online hun inkopen laten doen? Voor Coffeecompany ontwikkelde Van Ons een krachtig platform waarmee dat mogelijk is.

Filiaalmanagers of -medewerkers loggen in op het systeem en krijgen een overzicht van te bestellen producten. Met een paar klikken selecteren ze wat er nodig is in de winkels, waarna de bestelling wordt doorgegeven aan het centrale distributiecentrum. Filialen kunnen ook hun voorraden doorgeven zodat deze kunnen worden bijgewerkt met de administratie van het distributiecentrum (balansen).

Beheerders van het platform kunnen eenvoudig rapportages uitdraaien in de back-end. Bestellingen en lijsten met voorraden worden als Excelsheet geëxporteerd zodat die verder gebruikt kunnen worden in de administratie.

Door deze oplossing kunnen filialen makkelijk en snel bestellingen plaatsen en heeft het centrale distributiecentrum snel en overzichtelijk de benodigde gegevens bij de hand. Minder gedoe, effectiever dan ooit.

Ymere - Ystore
Business Lease

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter