Bits of Freedom - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

Bits of Freedom

Voor jouw internetvrijheid

Bekijk de website

We zijn trots op de website die er nu staat. De samenwerking met Van Ons hebben we als prettig en constructief ervaren. Ze zijn duidelijk experts op het gebied van webdevelopment en zijn een goede WordPress sparringspartner gebleken tijdens het proces.

Hans de Zwart – Executive Director Bits of Freedom

Bits of Freedom, je hebt er vast wel eens van gehoord. Ze omschrijven zichzelf als “dé beweging die opkomt voor internetvrijheid in Nederland die ervoor zorgen dat internet jouw zaak blijft”. Dat is een duidelijk statement en daar hoort een dito website bij.

Samen met ontwerpbureau Van Lennep realiseerden wij de website voor Bits of Freedom. Van Lennep het design, Van Ons de techniek. En dat resulteerde in een strakke, eigentijdse en vooral duidelijke WordPress site.

Bezoekers worden op de homepage gelijk getriggerd met actuele onderwerpen en er zit een duidelijke call to action in om donateur te worden. Onder de header kan de bezoeker meteen verder struinen in de actuele blogposts of dossiers. Met handige filters krijg je snel de meest relevante berichten boven tafel. Op de “Successen” pagina lees je wat Bits of Freedom allemaal heeft bereikt en in de agenda zie je welke interessante bijeenkomsten er op de planning staan.

De website is qua uitstraling zo duidelijk en makkelijk mogelijk opgezet. Dat uit zich in goed leesbare fonts, heldere kleuren, veel iconen en Ajax loaders en accordeons om zoveel mogelijk informatie binnen één pagina beschikbaar te stellen. Dat geeft de website een strak en fris uiterlijk waar de gebruiker soepel door kan navigeren.

Business Lease
Telegraafpensioenfonds

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter