Amsterdam UMC - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

Amsterdam UMC

Een samenwerking tussen AMC en VUmc

Ga naar de site

In deze specifieke case bleek het sterkste punt van Van Ons dat ze snel kunnen leveren en goed meedenken in oplossingen. Ze wisten onze vraag goed te vertalen naar een online oplossing.

Niels Jansen – Online Communicatieadviseur Amsterdam UMC

Lees de volledige review

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam en het VU medisch centrum (VUmc) hebben in juni 2018 de krachten gebundeld en gaan verder onder de publieksnaam Amsterdam UMC. In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. Dagelijks zetten meer dan 15.000 professionals zich samen in voor goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks worden ruim 350.000 patiënten op beide locaties – AMC en VUmc – behandeld. De nadruk ligt daarbij op complexe patiëntenzorg en de hooggespecialiseerde behandeling van zeldzame aandoeningen.

 Van Ons realiseerde de techniek en vertaalde het design naar een website voor deze samenwerking tussen beide ziekenhuizen. De website heeft een informerend karakter en geeft geïnteresseerden en patiënten meer duidelijkheid over de impact van de samenwerking.

Screenshot website Amsterdam UMC

Screenshot website Amsterdam UMC

Screenshot website Amsterdam UMC

Screenshot website Amsterdam UMC

Screenshot website Amsterdam UMC

Screenshot website Amsterdam UMC

Amsterdam UMC over de samenwerking met Van Ons

We zijn erg tevreden met het resultaat. De uitdaging was om aan de ene kant een tijdelijke website te maken die aan de andere kant direct een goed visitekaartje af zou geven van Amsterdam UMC. Ik denk dat we met deze website een goede eerste indruk hebben gemaakt bij onze (online) bezoekers. Het was prettig en snel schakelen met Van Ons. Het proces was kort door de planning, maar daardoor ook erg helder. Door de korte lijntjes en het hebben van één aanspreekpunt verliep de samenwerking soepel. In deze specifieke case bleek het sterkste punt van Van Ons dat ze snel kunnen leveren en goed meedenken in oplossingen. Ze wisten onze vraag goed te vertalen naar een online oplossing.

Niels Jansen – Online Communicatieadviseur Amsterdam UMC

Telegraafpensioenfonds
Hoe veilig werk jij? - Ministerie van SZW en TNO

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter