Alpaca beacon app - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

Alpaca beacon app

app-beacon-alpaca-valleike-screens

Toen leverancier Kontakt.io de waterdichte Beacon introduceerde hadden ze veel toepassingen in gedachten. Waar echter nog niemand aan gedacht had is Beacons op dieren. Op 7 juli 2015 lanceerde Van Ons het wereldprimeur: Alpaca Cezar is het eerste dier dat een Beacon draagt!

“Nog nooit eerder zagen we “Beacons” en “Schattig” in dezelfde zin. Dit hier is de schattigste Beacon Use Case die we dit jaar hebben gezien!”
– Agnieszka Gąsiorek, Content Marketing Manager Kontakt.io

Waterdichte Beacons in zware condities!

Van Ons werkte samen met Media599 om een Beacon App te ontwikkelen die kinderboerderij ’t Valleike educatiever maakt dan ooit. Daar de meeste dieren buiten leven is gekozen voor waterdichte Beacons. De Beacons zijn op verblijven van dieren en enkele dieren zelf bevestigd om locatie-afhankelijke content – zoals video’s, afbeeldingen en quiz-vragen – te presenteren bij de dieren!

“Ons doel was on de manier van leren over dieren te innoveren. Dit door een App te maken die zo simpel is dat ieder kind ‘m kan gebruiken. Beacon technologie was een logische keus om een naadloze ervaring neer te zetten die resulteert in “Edutainment”!”
– Bas van der Lans, Technical Director at Van Ons

Alpaca Cezar en zijn Beacon

Kom op bezoek en volg de nieuwe virtuele rondleiding over de kinderboerderij! Dankzij handige apparaatjes die samenwerken met jouw telefoon – Beacons – krijg je allerlei leuke informatie over de bewoners van de kinderboerderij.

Ook een Beacon Tour maken voor binnen of buiten?

De mogelijkheden met Beacon Apps zijn eindeloos. Neem contact op voor kennismaking!

Landingspage en Like-campagne Dr. Pepper
RoC® (Johnson & Johnson)

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter