Succesvolle WordPress webshop

helft-retailers-geen-webshop-ing

50% van de retailers heeft nog geen webshop – prijkt in de reclame van ING. Van Ons stimuleert niet iedere ondernemer om een webshop te nemen omdat het – net als het uitbaten van de ‘stenen winkel’ – aanpoten is (mits je het goed wilt doen!). Wél stimuleert Van Ons om WordPress te gebruiken in heel veel gevallen. Waar de winkel ophoudt, gaat de webshop door.

Oplossing

Een flexibele WordPress webshop waarop betalingen via alle gangbare methoden (iDEAL, Paypal, credit card en overschrijving) ontvangen kunnen worden, en waarin jij gemakkelijk jouw analoge of digitale producten kan verkopen. Inclusief cadeaubonnen, promoties en facturen uitdraaien. Een webshop met WordPress door Van Ons maakt online ondernemen leuk!

Van Ons is erkend Affiliated Woo Worker. Dat wil zeggen dat wij kwalitatief hoogwaardige WooCommerce (van WooThemes) installaties en optimalisatie afleveren.

Webshop administratie direct in de ‘echte’ boeken!

Groot obstakel tot eind 2014 voor veel webshops: de gebruikte software (of dat nu WordPress met WooCommerce of een ander systeem is) ‘praat’ niet met boekhoudsoftware die vaak al in gebruik is in een organisatie. Er ontstaan twee boekhoudingen en het vergt handwerk deze te verenigen. Wij zagen dit probleem zo vaak dat we besloten het op te lossen.

‘Overtypen’ van bestellingen vanuit verschillende software (behalve WooCommerce ook Shopify bijvoorbeeld) behoort daarmee tot het verleden. Op connectpush.com is alle informatie over deze koppeling terug te vinden.

Toegepast in de volgende projecten

Actiesite KNVB en Sligro
Indebuurt - De Persgroep

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Jeffrey Visser

Operations Manager & Online Producer