WordPress service & onderhoud

Niet het meest sexy onderdeel van je website en online strategie. Hier wil je niet je kostbare tijd in investeren! Dat begrijpen we. Toch is het onderhouden van de software waar je site (je bedrijf!) op is gebouwd van levensbelang en Van Ons neemt het daarom uit handen.

De nummer één manier om je WordPress website veilig te houden is door deze regelmatig te updaten. Toch zeker eens per kwartaal. Dat is precies waar wij bij Van Ons je mee kunnen helpen. Met een aantal uur in de maand ben je verzekerd van een website die altijd de recentste versie* van de WordPress core en plugins heeft. Up to date blijven zorgt voor:

  • Een veilige site
  • Een stabiele site
  • Steeds nieuwe CMS functionaliteit tot je beschikking (bijna kosteloos!)
  • Geen gedoe!

Per website verschilt de hoeveelheid tijd die je moet reserveren voor het uitvoeren van de updates. Het hangt af van de hoeveelheid plugins, welk soort thema je gebruikt en of je bijvoorbeeld een webshop in de website hebt. Wij kunnen precies voor je bepalen hoeveel tijd je vrij moet maken om je website up to date te houden.

* WordPress heeft een paar keer per jaar een update, maar actieve plugins soms wel een paar keer per maand! Daar gaat weleens iets mis en daarom is het verstandig altijd één versie achter te lopen. Dan hoef je niet op de pluginbouwer te wachten voor een oplossing maar update je pas als de kinderziektes eruit zijn.

Toegepast in de volgende projecten

Indebuurt - De Persgroep
Intratuin Inspiratie platform

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter