WordPress Facebook applicatie

Met bijna 8 miljoen Nederlandse gebruikers (waarvan 5 miljoen dagelijks actief, zo’n 3 uur per dag), is Facebook meer dan interessant voor je onderneming. De grootste groep gebruikers zijn de jonge professionals tussen 25-35 jaar. Maar wist je ook dat bijna een kwart van de tienduizend grootste websites wereldwijd op de een of andere manier geïntegreerd is met het sociale medium?

Like- en reageerbuttons zijn verantwoordelijk voor een stroom aan activiteit op je website, dus laat deze gouden combinatie voor je werken! En maak je niet ongerust; jouw website zal niet overbodig worden als je actief gaat samenwerken met een Facebook-pagina. Integendeel zelfs; zie het als een tweeling die elkaar opwerkt, aanvult en completeert. Maak daar gebruik van!

“De gebruiksvriendelijkheid van WordPress en het gebruikerspotentie van Facebook. Best of both worlds.”

– Unilever Nederland

Oplossing

Van Ons heeft niet alleen kaas gegeten van WordPress. Ons team is veelzijdig en heeft voor alle WordPress-ontwikkelingen een goede oplossing. We ontwikkelen behalve een Like-button of -box op aanvraag een koppeling tussen een Facebook applicatie en WordPress. Je beheert dan de content in de app via de welbekende WordPress back-end!

Toegepast in de volgende projecten

Casino app
WoodWatch

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Jeffrey Visser

Operations Manager & Online Producer