WordPress Exact Globe koppeling - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

WordPress Exact Globe koppeling

Een robuuste WordPress website bouwen die aansluit op Exact Globe? Al sinds 2010 maken we koppelingen tussen WordPress en Exact. We draaien ons hand er niet voor om. Na succesvolle koppelingen met AFAS, Salesforce en Exact Online hebben we Exact Globe aangedaan. Schiet informatie vanuit jouw shop – zoals aanvragen en webshop bestellingen door naar Exact Globe. Ontgrendel de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

WordPress als CMS

WordPress is de tool om je marketing proposities ook online uit te rollen. De Bijenkorf, Talpa en het meerendeel van alle Nederlandse MKB’ers vertrouwen WordPress als content management software. WordPress is gebruikersvriendelijk, voor jouw bezoeker én voor jou als redactie.

9 jaar ervaring met WordPress & 5 jaar met Exact

Exact certified app center partnerDoor ruim 5 jaar ervaring met Exact koppelingen en 9 jaar ervaring met WordPress durven we te zeggen dat we de beste keuze zijn voor realisatie van jouw WordPress site en bijhorende koppelingen. Combineer het beste van Exact met het beste van WordPress: ontgrendel de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Van Ons is erkend Exact partner.

Jouw website naadloos aangesloten op Exact

Een WordPress website ontwikkelen die aansluit op jouw Exact Globe back-office? We draaien ons hand er niet voor om. Na succesvolle koppelingen met AFAS, Salesforce en Exact Online hebben we Exact

Binnen 4 weken online met jouw website en WordPress Exact Globe koppeling 

Exact Globe koppelen aan WordPress? Deze koppeling bieden we aan en kunnen we binnen twee tot vier weken op maat neerzetten.

Aan de slag met WordPress en Exact

Een WordPress website ontwikkelen die aansluit op jouw Exact Globe back-office? We draaien ons hand er niet voor om. Na succesvolle koppelingen met AFAS, Salesforce en Exact Online hebben we Exact

Klaar voor een website die alles uit jouw Exact Globe pakket haalt? We staan klaar om onze WordPress Exact ervaring in te zetten om samen een serieus succes te maken van jouw website!

Laat hieronder je gegevens achter of bel 020 331 8177!

  • Bel direct 020 331 81 77 of vul hieronder jouw gegevens in dan nemen we binnen 24 uur contact op:

Exact certified app center partner

Beacon App Wachtverzachter
Explanimation Amsterdam

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter