WooCommerce Orderportal op basis van Exact Online Handel - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

WooCommerce Orderportal op basis van Exact Online Handel

  • Verbeter je bestelprocessen via een gebruiksvriendelijk orderportal
    Eén of meer webshops beheren vanuit Exact Online
  • Orders uit jouw shop real-time in Exact Online
  • Korte doorlooptijd: online binnen vier weken, geschikt voor mobiel en in jouw huisstijl

“Merken als Van Mokum, deBijenkorf.nl, Wehkamp.nl en Fashionchick.nl gebruiken Orderportals om te groeien.”

Automatiseer 60% van de orders

Als handelsbedrijf ontvang je orders die een 1-op-1 aanpak vergen maar ook veel orders – zoals herhaalbestellingen – die prima te automatiseren zijn. Handig voor jou, handig voor jouw klant. 100% automatiseren is een utopie, maar hoeveel mankracht bespaart u als al 60% geautomatiseerd is?

“Bij een paar bestellingen per week is het een kleine moeite om de in- en verkoopfacturen handmatig bij te houden. Maar zodra je groeit, is het fijner om te automatiseren. Voor mij scheelt de koppeling met Exact Online echt een medewerker.” – gebruiker ConnectPush koppel-platform.

Gebruik voor je portal de data die je hebt ingevuld in Exact Online

Een orderportal goed invullen kost tijd. Veel tijd. Als je al met Exact Online werkt, kun je de data van producten die ja al ingevoerd hebt gebruiken om je portal te vullen. Dit scheelt in veel gevallen honderden uren!

Nooit een order missen

We weten hoe belangrijk het is dat alle orders doorkomen. De koppeling van Van Ons is ontwikkeld met de professionals van Exact. Daarnaast is Van Ons sinds 2006 dé WordPress-specialist van Nederland. Samen hebben we back-up tools gebouwd om ervoor te zorgen dat er nooit een order tussen wal en schip valt!

“Onze software werkt op de achtergrond, dus als je bekend bent met WordPress en Exact Online zie je als ondernemer als het goed is geen verschil. Soms is het niet goed en komt een order om wat voor gekke reden dan ook niet door. Ons systeem heeft veel vangnetten waardoor je ook ziet wat niet lukt en de tools hebt dit zelf op te lossen.” – Bas van der Lans, ontwikkelaar koppeling

Snel online

Waar bij een B2C webwinkel de unieke uitstraling het allerbelangrijkste is – en daarmee maatwerk design relevant kan zijn – gaat het bij een Orderportal vooral om het optimale proces: hoe kan ik zo duidelijk en snel mogelijk een order en herhaalorder plaatsen? En hoe zorg ik dat dat zowel op desktop, tablet en mobiel mogelijk is? Hiervoor ontwikkelden Van Ons en Exact bouwstenen die in no-time aan te passen zijn aan de huisstijl van de opdrachtgever. Door te werken met standaard componenten – en maatwerk te voorkomen – is het mogelijk om in 4 weken een naadloos met Exact Online geïntegreerd WooCommerce Orderportal neer te zetten!

Het WooCommerce Orderportal in eigen huisstijl en geschikt voor mobiel is al leverbaar vanaf EUR 4.500.

Kom langs voor een demo.

Wireframes en Interaction Design
Copernica Lightspeed koppeling

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter