PhoneGap development

De belofte ‘ontwikkelen voor alle platforms tegelijk’ is nooit eerder zo professioneel ingelost als door PhoneGap. Met PhoneGap development lever je – zeker voor functionele apps – nauwelijks in op performance en win je enorm in kosten. In één keer ontwikkel je 80 à 90 procent van de basis van je project zodat alleen de laatste 10% platform specifiek ontwikkeld hoeft te worden.

Ontwikkelen voor Android en iOS tegelijk

Mobile PhoneGap DevelopmentBij Van Ons houden we niet van compromissen. Kwaliteit boven alles. Tijd winnen en kosten besparen met een minimale inlevering op gebied van performance klinkt echter de moeite waar om op z’n minst te onderzoeken.

Sinds 2011 test Van Ons regelmatig met het tools om gelijktijdig voor iOS en Android te ontwikkelen. Dat bleek tot voor kort onmogelijk. Verder dan de logica en wire-frames die bedacht is herschrijven kwam je niet. Met PhoneGap is het kwaliteitsverschil ten opzichte van Native iOS en Android Development minimaal. Zelfs op het gebied van Beacon App Development. Kom langs voor een demo en om jouw project te bespreken!

Native gaat boven alles op gebied van performance.

Het klopt: nog altijd gaat niets boven een native app. Echter: er zijn diverse overwegingen te bedenken om PhoneGap development te overwegen. Met een kleiner team (je hoeft niet én een iOS-developer én een Android developer aan de slag te zetten) ontwikkel je sneller en completer jouw mobile app.

Als het gaat om snel een proof of concept van jouw mobiele app neer te zetten – omdat je sneller die marktkans wilt grijpen óf met minder budget jouw idee wilt toetsen – dan is PhoneGap Development dé methode!

Perfect prototypen met PhoneGap Development

Betaalbaar jouw proof-of-concept met PhoneGap Development door Van Ons.

Ontdekken wat PhoneGap Development voor jouw bedrijf of start-up betekent? Maak kennis met de specialisten van Van Ons.

PhoneGap Beacon Development

USB Beacon Kontakt.ioVan Ons heeft zich in Mobile bewezen als Beacon specialst. We spraken al op tientallen events en waren verantwoordelijk voor Nederlands eerste interactieve Beacon case: die voor Beeld en Geluid tijdens de Top 2000. Ook Beacon cases ontwikkelden we met PhoneGap development.

Maak kennis met ons team en ontdek samen wat PhoneGap development voor jouw Beacon App of andere mobile app kan betekenen!

Ik wil aan de slag met mijn mobiele project!

  • Alle bedragen zijn exclusief btw.
  • Een nieuwe website of webshop? Doorontwikkeling van een bestaande site? Zoveel mogelijk informatie helpt ons om inhoudelijk te reageren.
Technisch Ontwerp (via een Vraag Verhelderend Traject)
Google Tag Manager

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter