Mollie WooCommerce Recurring Payments

In Amerika doodgewoon, in Nederland de droom van veel ondernemers: recurring payment ontvangen. Met WooCommerce Subscriptions en de payments plugin van Mollie is het mogelijk Recurring Payments binnen een handomdraai op te zetten vanuit een WordPress omgeving. Van Ons ontwikkelde met Mollie de recurring payments plugin voor WooCommerce Subscriptions.

WooCommerce Subscriptions

Met WooCommerce subscriptions is het mogelijk herhaal orders te plaatsen. Bijvoorbeeld: eenmalig een scheersetje kopen en elke maand een nieuw mesje ontvangen.

In America is het – met bekende betaalmethoden als Credit Card en PayPal – gemakkelijk om herhaal-betalingen te ontvangen.

Eindelijk is er een Nederlands alternatief dat relatief gemakkelijk te implementeren is.

Best practice: Recurring SEPA incasso’s na eerste betaling via iDEAL

De beste manier – voor velen bekend omdat Netflix ‘m zo toepast – is om een eerste betaling te ontvangen via iDEAL (NL) of MisterCash (BE). Vervolgens weet je dat het IBAN (het nummer van de rekening waarmee de klant betaalde) bestaat.

Met het geldige IBAN – en de machtiging te incasseren die je maakt met de eerste betaling – is het mogelijk te incasseren vanaf het IBAN waarvan je vanaf nu zeker weet dat het bestaat.

Mollie WooCommerce Recurring Payments

Mollie heeft als eerste in Nederland en België de plugin op orde waarmee recurring payments binnen handbereik komen van iedere serieuze ondernemer.

Recurring Payments ontvangen op jouw Nederlandse, Belgische of Europese webshop of website? Installeer dan de Mollie plugin!

Heb je support nodig voor de plugin?

Als je er niet uitkomt met de plugin, neem dan contact op met de helpdesk van Mollie, zij kunnen je helpen met de installatie.

iBeacon Heatmaps Outdoor en Indoor
Mijn VVE App: service App voor VVE's

Klaar om aan de slag te gaan?

Praat nu met één van onze online producers!

Bas van der Lans

Founder