Mail via Google Apps

Mail via Google AppsE-mail op je eigen domeinnaam, randvoorwaardelijk voor een professionele uitstraling. E-mail zelf oplossen op jouw eigen server is wat Van Ons betreft te allen tijde niet de beste oplossing. Gebruik voor jouw e-mail een Cloud-oplossing zoals Google Apps of Office 365.

Google Apps is een krachtig, betaalbaar en onderhoudsvrij pakket voor iedereen. Het is een geïntegreerd pakket voor:

  • Communiceren: e-mail, agenda en chatten
  • Samenwerken: maak, deel en werk samen aan documenten in realtime

Google Apps bestaat uit online software die je gebruikt door er op in te loggen. In goed jargon: Software as a Service. Of ook wel: Cloud Computing. Flexibel, innovatief en makkelijk te personaliseren. Je kunt er alles mee wat je nu ook kunt, en nog veel meer. De grootste winst: je hebt nooit meer beheerproblemen. Geen onderhoudskosten. Geen gedoe. Dat is de doorbraak van Google Apps.

Google Apps biedt de mensen uit jouw bedrijf of organisatie hulpprogramma’s die ze nodig hebben om grote hoeveelheden informatie te verwerken, onderweg op de hoogte te blijven en te communiceren, informatie te delen en samen te werken met collega’s, klanten en partners. Google Apps biedt een veilig en schaalbaar platform waarmee je dit op elk gewenst moment en op elke locatie kunt doen.

Tegen een vast tarief van EUR 1.200 kan een consultant van Van Ons ondersteunen bij eenvoudige implementatie van Google Apps.

Inbegrepen bij onze Mail via Google Apps propositie:

  • Eén dag configuratie
  • Configuratie DNS
  • Customizen dashboard
  • Drie accounts aanmaken
  • Een uur beheerderstraining
  • Twee keer één halfuur telefonisch ondersteuning achteraf

Uitgebreide implementatie nodig van Google Apps binnen jouw organisatie? Neem contact met, dan brengen we je in contact met één van onze partners.

Salesforce WordPress koppeling
Data verzamelen met Web Scraping

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter