KLT-funnel: mini-opleiding als Lead Generator

Dagelijks nieuwe warme leads voor jou bedrijf via het internet? Dat is de belofte waarvoor je gebruik maakt van het internet. Echter: in de praktijk komt deze belofte vaak niet uit. 

Bij Van Ons experimenteren we continu met nieuwe strategieën. Zo ook met een KLT-funnel.

Het idee is simpel: iemand neemt alleen iets aan van een vriend of van een autoriteit.

Droomsituatie: een consistente flow aan prospects die in de mindset zijn om bij jou te kopen. Sterker nog: ze hebben het zichzelf al verkocht.

KLT-funnel: een funnel die je helpt om van een vreemdeling een prospect te maken, deze kent de volgende stappen: Know, Like & Trust. In Nederland populair gemaakt door online ondernemer Mitchel van Duuren.

KLT-funnel in de praktijk, ofwel de stappen om van een vreemdeling een prospect te maken:

  1. Kennen: Vreemdeling ziet in dat er een probleem is, en dat er een oplossing bestaat.
  2. Leuk vinden: Vreemdeling vindt jou leuk en gaat je zien als autoriteit (bijvoorbeeld door een serie video’s die je dag-na-dag opstuurt), hij of zij gaat puzzelen naar een oplossing op het probleem.
  3. Vertrouwen: Vreemdeling vertrouwt jou omdat je veel kennis op een vriendelijke manier hebt geholpen. Nu kan je jouw aanbod doen.

Heb je interesse in deze nieuwe manier van lead-generatie die in Nederland nog nauwelijks wordt toegepast? Wij experimenteren er continu mee. Neem contact op als je wilt weten of een dergelijke funnel voor jouw bedrijf kan werken!

Actiesite
WordPress service & onderhoud

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter