Boek een iBeacon presentatie of workshop op maat!

iBeacon presentatie of workshop

Wat GPS is voor buiten, zijn iBeacons voor binnen. Aan exacte locaties van gebruikers koppel je acties. Dit maakt dat een gebruiker niet met het klikken van knoppen maar juist met gedrag kan sturen. iBeacons – het zijn kleine Bluetooth kastjes – ontgrendelen een oneindigheid aan mogelijkheden. Ze zullen de komende jaren het gat dichten tussen online en offline. Tussen clicks en bricks. Wat gaan iBeacons voor jouw branche betekenen? Ontdek het tijdens een iBeacon presentatie of iBeacon workshop op maat!

iBeacon Case ‘Wachtverzachter’

Van Ons realiseerde met Beeld en Geluid te Hilversum Nederlands eerste interactieve iBeacon case: de Wachtverzachter voor tijdens de Top 2000. Hier in 1:20 minuut de case uitgelegd.

iBeacon presentatie op maat

Tijdens de presentatie ontdek je toepassingen aan de hand van iBeacon cases toegespitst op jouw branch of industrie. Cases die in Nederland gedaan zijn of juist ver daarbuiten.

Onderdelen van de iBeacon presentatie of workshop op maat kunnen zijn:

  • Toepassingsvormen iBeacons: informatie tours, data verzamelen, spellen.
  • Relevante iBeacon cases.
  • De wereld met iBeacons over 5 jaar.
  • Denkrichtingen voor iBeacons in jouw branche.
  • iBeacons & PR.
  • Een iBeacon prototype voor jouw organisatie!

iBeacon Presentatie Bas van der LansKlaar voor inspiratie en praktische handvatten over iBeacons?

Boek een iBeacon presentatie of iBeacon workshop bij Van Ons en ontdek wat gebeurt als je jouw kennis en ervaring combineert met deze nieuwe technologie. Bas van der Lans – Van Ons’ iBeacon ambassadeur – heeft op verschillende evenementen gesproken over deze technologie, goede spreker-referenties zijn aanwezig.

Boek jouw iBeacon presentatie of workshop op maat!

Presentatie Virtual Reality
TV website

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter