Gravity Forms Exact Online koppeling

exact-logoAan de slag met WordPress en Gravity Forms ten behoeve van Lead Generatie? Met onze Gravity Forms Exact Online-koppeling worden al jouw WordPress formulieren gekoppeld aan je boekhoudpakket; Exact Online. Op deze manier is jouw CRM of boekhouding altijd up-to-date zonder dat het jou tijd kost om per klant of order gegevens in te voeren. 

De voordelen

  • Jouw CRM is altijd up-to-date met alle nieuwe leads uit jouw website
  • Geen handmatige handelingen
  • Verklein de kans op fouten
  • Een inzending op uw formulier wordt automatisch verwerkt in Exact Online (als klant in het CRM)
  • Je neemt de Gravity Forms Exact koppeling af als een abonnement, dus je investeert niet in hardware en software licenties

Probeer deze koppeling direct via het App Center van Exact Online!

Complexere Gravity Forms Exact Online integratie nodig?

Heb je een integratie nodig die complexer is dan een contact formulier in jouw Exact Online CMR zetten? Geen probleem, al onze koppelingen zijn in huis ontwikkeld en ontworpen om gemakkelijk en snel uitgebreid te worden.

Output van een formulier als Verkoop Order aan laten maken in Exact Online of donaties ontvangen gekoppeld aan automatisch incasso in Exact Online? We ontwikkelen graag de Gravity Forms Exact Online oplossing die naadloos aansluit op de wens in jouw organisatie.

Neem contact op om onze standaard koppeling te laten integreren of vraag een Gravity Forms Exact Online koppeling op maat aan. We helpen je graag aan een oplossing die jou per direct tijd en handwerk bespaart!

WooCommerce Exact Online Connection
Shopify Exact Online Connection

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter