Explanimation Amsterdam - Van Ons - WordPress bureau Amsterdam

Explanimation Amsterdam

Een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden. Een video zegt meer dan 1.000 afbeeldingen. 1 miljoen keer meer impact is het overwegen van investeren in een Explanimation waard!

Werkwijze Explanimation

  1. Idee – Als u nog geen idee heeft hoe uw verhaal vertelt of vertaalt moet worden kunnen wij u hier bij helpen.
  2. Script & scenario – Wij kunnen u tevens helpen met het maken van een script en/of scenario. Maar u kunt deze uiteraard ook zelf verzorgen. Uiteraard ziet u dit terug in de kosten.
  3. Storyboard – Nadat één en ander is vast gelegd kunnen we overgaan tot het visualiseren van het script in schetsvorm. Hierin houden we ook rekening met het tempo en de eventuele voice-over.
  4. Voice-over & geluid – Één van onze voice-over-acteurs verzorgd de voice-over-opname. U kunt, indien gewenst, zelfs aanwezig zijn bij de opname. Dit brengt echter wel extra kosten met zich mee.
  5. Illustratie – De illustraties kunnen in diverse stijlen worden gemaakt. Van zakelijk en strak tot gezellig en speels. Deze keuze heeft ook invloed op de kosten. Gezien de vele mogelijken bespreken we graag uw wensen met u persoonlijk.
  6. Animatie – Nu dat we alle illustraties klaar hebben liggen kunnen we animeren. Deze kunnen we direct temporiseren op de voice-over. Met deze werkwijze ontstaan er geen rare stiltes in de explanimations.
  7. Uw explanimation – We leveren uw video kant en klaar in een hoogwaardig .mov bestand. We kunnen het tevens voor u uploaden naar een vimeo- of youtube-kanaal.

Voorbeeld Explanimation

Voor WordPress case Pet Holiday ontwikkelde Van Ons en 11EN1 deze Explanimation.

Vertel je verhaal kort en krachtig met een Explanimation. Contact ons en we bespreken de mogelijkheden!

WordPress Exact Globe koppeling
Wireframes en Interaction Design

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter