Custom Lightspeed App development

Custom Lightspeed App of Development nodig?

Zoek je een custom App of heb je unieke functionaliteit nodig voor jouw Lightspeed store maar weet je niet hoe dit voor elkaar te krijgen? Wij kunnen je helpen!

Wat zijn custom Lightspeed Apps?

Custom Lightspeed Apps zijn alles dat we kunnen bouwen dat fuctionaliteit toevoegt aan jouw Lightspeed winkel. De Apps die we bouwen voor de App Store zijn gebouwd om zoveel mogelijk winkel-eigenaren te helpen, soms kan je echter iets nodig hebben specifiek voor jouw branche, bedrijf of winkel.

Dit is waar je Van Ons inschakelt. We hebben een compleet team van designers, developers en projectmanagers die klaarstaan om jouw specifieke Lightspeed wensen te realiseren. Hoe groot of klein jouw project ook is: als jij het kan bedenken, dan kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk maken!

Van idee en afbakening tot ontwerp, development en testen: we werken met jou samen om tot het eindproduct te komen dat precies werkt zoals je wilt!

Wat kost een custom Lightspeed App of koppeling?

Om je een idee te geven, in veel gevallen begint ontwikkeling van custom Lightspeed Apps en development rond E 5.000. Kleine wijzigingen kunnen minder kosten, terwijl grotere development trajecten duurder kunnen zijn. De enige manier om prijs te weten te komen is om ons te laten weten wat je nodig hebt. Neem dus contact met ons op voor een offerte om het uit te vinden.

Hoe lang duurt het ontwikkelen van mijn custom Lightspeed App?

Zoals het met prijzen werkt: doorlooptijd van custom Lightspeed Apps development varieert enorm. Hoe complexer en gedetailleerder de wenst, hoe meer tijd nodig is voor het development proces. Bij elke offerte zit een geschatte doorlooptijd van het project.

Over het algemeen start elk project vanaf 1 à 2 weken.

Vraag nu jouw custom Lightspeed App of Development offerte aan!

Hoe specifieker je ons van informatie kan voorzien, hoe beter de offerte die we voor je kunnen maken. We komen zo snel mogelijk terug op je aanvraag, gemiddeld genomen binnen 2 werkdagen.

Offerte aanvragen

  • Alle bedragen zijn exclusief btw.
  • Een nieuwe website of webshop? Doorontwikkeling van een bestaande site? Zoveel mogelijk informatie helpt ons om inhoudelijk te reageren.
Copernica Lightspeed koppeling
Copernica Lightspeed Connector

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter