ConnectPush

Van Ons is een club techneuten met visie. Waar andere clubs stoppen, starten wij. Waar een ander wil starten, stoppen wij. Een punt waarop veel enterprises, MKB’ers en collega web- en shopbouwers afhaken is het maken van robuuste koppelingen.

ConnectPush is Van Ons’ App Center: koppelingen en andere producten die we gemaakt hebben en waar we zó vaak over gebeld of aangesproken zijn, dat we het niet over ons hart konden krijgen ze voor onszelf te houden.

De afgelopen negen jaar heeft Van Ons veel koppelingen gemaakt. Simpele tot complexe koppelingen op goed gedocumenteerde API’s (Salesforce) maar absoluut ook.

Kernmissie van ConnectPush is eenvoudig: verbind de software die je gebruikt om zo gemakkelijk data tussen ze uit te wisselen, met als doel jou waardevolle tijd te laten besparen.

Learnings van negen jaar koppelingen ontwikkelen:

1. Een koppeling maken is één, een koppeling onderhouden is twee. Waar gekoppeld wordt tussen twee partijen, ontstaat een afhankelijkheid van minimaal twee partijen.

2. Een koppeling vermarktbaar opleveren – herbruikbaar – is drie keer zoveel werk als het maken van de werkende koppeling an sich.

Jouw tijd is onbetaalbaar. Investeer in jezelf!

Unlock your hidden superpowers!

Extranet en Mijn-omgeving
Beacon Registry Platform

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Founder