Bekijk het Beacon CMS zoals gebruikt door Beeld en Geluid!

Beacon CMS

Bezoekers en klanten gebruiken jouw Beacon App. Zelf wil je grip hebben op content en consumptie van jouw Beacon App. Hiervoor gebruik je – net als bij een website – een CMS dat past bij jouw case en bedrijf. Van Ons ontwikkelde in 2014 het Beacon CMS. Eerste Beacon Case op dit CMS is de Top 2000 Beacon App voor Beeld en Geluid

Beacon CMS en uitlegDe Beacon technologie zal de komende jaren offline en online veel dichter bij elkaar brengen. Enerzijds voor campagnes en advertising. Anderzijds – en dat is volgens Van Ons een nóg interessantere groeimarkt – voor het optimaliseren van processen.

Het Beacon CMS is modulair opgebouwd, toekomstbestendig en kent drie pijlers:

  1. Beacon CMS – content toevoegen en bewerken
  2. Beacon CMS – statistieken bekijken
  3. Beacon CMS – don’t panic, tools om om te gaan met nieuwe technologie

Het Beacon CMS wordt maandelijks uitgebreid.

Beacon CMS – content toevoegen en bewerken

Zoals je content toevoegt aan jouw website, inzendingen bekijkt en instellingen maakt voor jouw website, wil je dat ook doen voor jouw Beacon App. Hiervoor ontwikkelde we het Beacon CMS.

Het Beacons CMS Dashboard stelt je in staat om precies te controleren wat er gebeurt wanneer een bezoeker in de straal van jouw Beacons komt. Stuur bijvoorbeeld informatie of een aanbieding naar het device van jouw bezoeker op het moment dat deze in of uit jouw locatie beweegt.

Beacon CMS – statistieken bekijken

Meten op het web kan je met verschillende tools doen. Google Analytics is de meest gebruikte tool. Daarnaast zijn er tal van opties om gewenste inzichten te vergaren.

Als je gebruik maakt van Beacons, wil je inzichten die veel pakketten je nog niet kunnen verschaffen. Geen probleem! Ons Beacon CMS beschikt over een statistieken module die past bij jouw specifieke behoeften. Wie is “in range” geweest bij welke Beacon? Hoe lang en vaak? Wie maken gebruik van de Beacon App? Zijn dit mannen of vrouwen?

Let op: om te weten wie jouw gebruikers zijn, is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruikers te laten verbinden met Twitter of Facebook. Natuurlijk is het ook mogelijk een anonieme Beacon App te maken.

Beacon CMS – don’t panic

De Beacon technologie zal de komende jaren offline en online veel dichter bij elkaar brengen. Enerzijds voor campagnes en advertising. Anderzijds – en dat is volgens Van Ons een nóg interessantere groeimarkt – voor het optimaliseren van processen.

Nieuwe technologie implementeren – of hier dragvlak voor krijgen – kan eng zijn, of op z’n minst een stroperig proces. Van Ons denkt graag mee over mogelijkheden om de potentiële gevaren uit te sluiten. Denk aan eenvoudige vangnetten: wat als een beacon niet werkt, of een lege batterij heeft? Voor elke vraag zijn slimme oplossingen te bedenken (en vaak al bedacht en ingebouwd in het CMS).

Rondleiding in het Beacon CMS dat al wél voor echte cases gebruikt is?

Een rondleiding door ons Beacon CMS? Neem contact op met Bas van der Lans per e-mail met uitleg van jouw Case. We maken zo snel mogelijk een afspraak, geen tijd te verliezen :-).

Salesforce WordPress koppeling
Beacon App

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter