Beacon App ontwikkelen? Bekijk onze cases en maak kennis!

Beacon App

Wat GPS is voor buiten zijn Beacons voor binnen. Bepaal nauwkeurig de locatie van jouw gebruikers en hang hier acties en metingen aan. Van Ons is de eerste partij die een interactieve Beacon Case in Nederland lanceerde. Dit was de case voor Beeld en Geluid tijdens de Top 2000 in 2014.

Beacon App Top 2000Beacon Apps zijn apps die ontwikkeld worden voor het iOS platform en Android en gebruik maken van de Beacon technologie.

Van Ons ontwikkelde Nederlands eerste interactieve Beacon App in opdracht van Beeld en Geluid. Bekijk de gehele Beeld en Geluid Beacon case hier!

 

Beacon App Research & Development Partnership

Van Ons werkt – met betrekking tot Beacon-onderzoek en ontwikkeling van tools samen met Media 599 te Curaçao. Om deze reden kan de klok rond ontwikkeld worden. Door meer dan 2.500 uur aan gezamenlijke research en development omtrent Beacons kunnen nieuwe Beacon Apps snel en kwalitatief hoogwaardig ontwikkeld worden.

Daarnaast werkt Van Ons – niet exclusief – samen met het pro-actieve team van Kontakt.io. Van Ons heeft Kontakt.io onder andere uitgenodigd voor haar Amsterdam iBeacon Meetup en staat in nauw contact met Kontakt.io voor pilots met nieuwe Beacon Apps en Beacon Producten.

Beacon App diensten Van Ons

  1. Van probleem naar idee tijdens een kennismakingssessie
  2. Beacon App Concept – Van idee naar concept en functioneel ontwerp voor de Beacon App – in een sessie van een halve of hele dag bedenken we een concept voor jouw
  3. Beacon App Pilot – we bedenken en ontwikkelen een pilot van de Beacon App. De Pilot Beacon App
  4. Beacon App Deploy – is de pilot een succes? Let’s scale up. Een eerste versie in een aantal winkels of filialen met succes afgerond? Tijd om de learnings te verwerken en de Beacon App uit te rollen!

Aan de slag met een Beacon App?

Waarom Van Ons voor jouw Beacon?

Contact Van Ons vandaag voor een kennismaking en brainpick omtrent jouw traject!

Beacon CMS
Mail via Google Apps

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter