Van Ons was jarig en dat hebben we gevierd!

Evenementen

apr 26 2019

Robert van Eekhout

Oprichter

Morgen op Koningsdag, bestaat Van Ons precies 12,5 jaar. Tijd voor een jubileumfeest samen met klanten, partners en relaties! Bij Pllek in Amsterdam Noord verzamelden gisteren rond 13:00 de eerste bezoekers zich voor onze mini-conferentie met als thema Online Opvallen.

Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor stonden Barbara van Erp, Tim van der Wiel en Wouter de Vries op het podium om hun verhaal te vertellen. Oprichters en partner Robert, Bas en Jeffrey openden de middag met een pecha kucha. Barbara sprak uitvoerig met Ronnie over haar online uitgeverij Snippet Media. Tim van der Wiel nam ons mee in de opkomende wereld van Voice Search en prikkelde de zaal door eens na te denken over de stem van jouw eigen merk. Wouter de Vries sloot de dag af met een vlammende presentatie over kernvaardigheden en het ontwikkelen van onderscheidend vermogen.

De dag eindigde in een borrel waar klanten, programmeurs en relaties samen verder konden praten over het thema en de vragen die de sprekers bij de bezoekers in de week hebben gelegd.

We willen via deze weg iedereen bedanken die aanwezig was. We kijken terug op een heel geslaagd, gezellig en ook leerzaam event. Op naar de volgende 12,5!

 

Gutenberg in Laravel: hier is Laraberg!
Voordelen digitalisering & automatisering

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter