Download het whitepaper A/B testen

40 pagina's met de belangrijkste dingen die je moet weten over A/B testen

Het whitepaper “Meer conversie met A/B tests”…

  • … vertelt je hoe je aan de slag gaat met A/B testen volgens het Digitale Slagkracht Model.
  • … bevat een praktische case van Let It Grow en laat zien hoe je met weinig veranderingen in je site al een verschil kunt maken.
  • … bevat meer dan 40 pagina’s met de belangrijkste dingen over A/B testen. Heb je niet zoveel tijd? Pak dan het A/B Test werkblad erbij. Doorloop alle stappen om een test succesvol uit te voeren, van brainstorm tot uitvoering!

Whitepaper downloaden

Vul in onderstaand veld je e-mail adres in en binnen een paar minuten ontvang je de download link in je inbox.

Over dit whitepaper

Wat is de kracht van A/B tests? Hoe implementeer ik A/B testen blijvend in mijn bedrijf? En waar moet ik allemaal aan denken als ik succesvol A/B tests wil gaan draaien?

Het whitepaper “Meer conversie met A/B tests” geeft je antwoord op de belangrijkste vragen over A/B testen. In meer dan 40 pagina’s beschrijven we hoe je A/B tests opzet volgens het Digitale Slagkracht Model. Een doeltreffende methode van tests bedenken, uitvoeren, ervan leren en deze verbeteren.

De case van Let it Grow (initiatief van Royal Flora Holland) laat zien hoe eenvoudig maar krachtig deze tests kunnen zijn en wat ze toevoegen aan je business. En met behulp van het A/B Test Werkblad dat we hebben toegevoegd kun je aan de hand van een aantal stappen de perfecte test opzetten.

Van Ons biedt je dit whitepaper gratis aan. Zodat je alles wat je volgens ons moet weten over A/B tests binnen handbereik hebt. En om je te helpen om er succesvol mee aan de slag te gaan. Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je het whitepaper op! Veel plezier ermee!

Over de auteur

Dit whitepaper is geschreven door Robert van Eekhout, een van de oprichters van Van Ons. Hij haalde in 2010 zijn master marketing aan de VU en is al meer dan 15 jaar actief in de online wereld. Van websites bouwen in HTML tabellen tot de complete weboplossingen die Van Ons vandaag de dag realiseert.

Laat een review achter!

We vinden het leuk om een review van je te ontvangen als je het whitepaper hebt gelezen. Laat ons hieronder weten wat je er van vond. Het kan zijn dat we je review gaan gebruiken in communicatie rondom het whitepaper. Als je dat niet ziet zitten, vul dan dit formulier niet in, of doe dit anoniem (we vermelden dan wel je review, maar zonder je naam).

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Robert van Eekhout

Oprichter