App development

Voor serieus App Development ben je bij Van Ons aan het juiste adres: iOS Development en Android Development op het hoogste niveau door ons team in Amsterdam. Van Ons heeft een bewezen track record in iOS en Android Apps. Denk aan procesoptimalisaties in je organisatie, loyaliteit-stimulerende apps en promotionele applicaties voor marketingdoeleinden

Beacon App DevelopmentApps hebben de toekomst. Ze vervangen het web niet maar zijn een aanvulling die zorg dat de grens tussen on- en offline zal vervagen.

“Bedrijfsprocessen verbeteren en innovatieve marketing voeren? Professioneel App Development met specialisten in de buurt zorgen dat techniek jouw visie niet in de weg zal zitten. Bekijk de cases en onze werkwijze en ontdek hoe we samen jouw app van A tot Z realiseren!”
– Bas van der Lans, Technisch Directeur Van Ons

Wist je dat?: web development doen de specialisten van Van Ons sinds 2006. Onder andere als partner van Sanoma, TMG, Talpa, EO & tientallen reclamebureaus. 

Android en iOS Development in Amsterdam

Ons team ontwikkelde al apps voor casino’s, nieuwssites, Top 2.000 bij Beeld en Geluid, provincie Noord-Holland en New-York.nl. Daarnaast worden we op het gebied van Beacon App Development ingezet als adviseur. In 2015 hadden we het wereldprimeur door als eerste wereldwijd dieren – Alpaca’s – te voorzien van Beacons, misschien wel de schattigste case ooit!

Beacon App Development

Wat GPS voor buiten is, zijn Beacons – ook wel iBeacons – voor binnen. De mogelijkheden van Beacons zijn grenzeloos. Van Ons organiseerde de eerste Beacon Meetups in Amsterdam en ontwikkelde al verschillende Beacon cases waaronder die eerste interactieve Beacon Case van Nederland, die voor Beeld en Geluid tijdens de Top 2000:

App Development Proces

Serieus aan de slag met jouw App Concept? Kom langs voor kennismaking!

De stappen van succesvol App Development bij Van Ons zijn als volgt:

  1. Vraag verhelderend traject – Van concept naar functioneel ontwerp
  2. Proof-of-Concept – Van functioneel ontwerp naar eerste versie van de App
  3. Enterprise App Development – van Proof of Concept naar solide App voor Android, iOS
  4. PR – promoot de ontwikkelde App. Binnen en / of buiten je organisatie. Met liefde presenteren we jouw app zoals in de Beeld en Geluid case-beschrijving hierboven.

Een App Proof-of-Concept neerzetten voor Android & iOS is al mogelijk vanaf E25.000!

 

Samenwerken aan jouw groei?

Praat nu met een van onze online producers!

Bas van der Lans

Oprichter